BrandNewCake Meringue Poeder 150gr.
BrandNewCake Meringue Poeder 150gr.

BrandNewCake Meringue Poeder 150gr.

14,49Vergelijk prijzen
Snelste levering
Meest gekozen
bol.com
Shopscore(39k+)
14,49
Gratis4 dagen
Amazon.nl
Shopscore(595)
14,49
GratisLevertijd: Op voorraad

Specificaties

EAN8719013012611
MerkBrandNewCake

Beschrijving

Brand New Cake Meringue Poeder 150gr.
Zelf heerlijke meringue maken? Dat kan met de Brand New Cake Meringue Poeder! Daarnaast kun je met deze poeder ook heerlijke Pavlova, schuimpjes en botercrème Amerikaanse style maken.

De poeder is klaar voor gebruik, je hoeft alleen water en poedersuiker of fijne kristalsuiker toe te voegen.

Meringues maken met de Brand New Cake Meringue Poeder

  1. Verwarm de oven voor op 120°C (100°C heteluchtoven).
  2. Ontvet de mengkom met afwasmiddel en heet water.
  3. Meng 14 gram meringuepoeder met 125 milliliter water en 125 gram poedersuiker of fijne kristalsuiker.
  4. Meng het mengsel op hoge snelheid totdat je een mooie vaste massa aan schuim hebt.
  5. Voeg hier beetje bij beetje (in een straal) 250 gram fijne kristalsuiker of poedersuiker aan toe.
  6. Het schuim is klaar zodra je er stijve pieken mee kunt treken.
  7. Doe de schuim in een vetvrije spuitzak.
  8. Spuit de meringue op bakplaat, bedenkt met bakpapier.
  9. Laat de meringue circa 1,5 uur 'drogen' in de voorverwarmde oven.
  10. Doe de oven uit en zet de klep van de oven op een kier.
  11. Laat de meringue verder afkoelen in de oven.


Botercrème Amerikaanse Style maken de Brand New Cake Meringue Poeder

  1. Meng 35 gram water met 190 gram Crisco shortening.
  2. Voeg er vervolgens 450 gram suikerbakkerspoeder en 15 gram Meringue Poeder aan toe.
  3. Mix dit tot een mooie massa.
  4. Meng er aansluitend 20 gram water doorheen tot er een mooie smeerbare Amerikaanse Botercrème ontstaat.


Pavlova maken met de Brand New Cake Meringue Poeder

  1. Verwarm de oven voor op 120°C (100°C heteluchtoven).
  2. Ontvet de mengkom met afwasmiddel en heet water.
  3. Mix 14 gram meringuepoeder met 125 milliliter water en 125 gram fijne kristalsuiker.
  4. Meng het mengsel op een hoge snelheid, totdat er een vaste schuim ontstaat.
  5. Voeg hier beetje bij beetje (in een straal) 25 gram fijne kristalsuiker aan toe.
  6. Het schuim is klaar zodra je er stijve pieken mee kunt trekken.
  7. Plaats het schuim op een bakplaat, bekleed met bakpapier.
  8. Duw met de bolle kant van een lepel de schuim iets plat, tot een doorsnee van circa 20 cm.
  9. Plaats de meringue in de voorverwarmde oven en laat de meringue circa 2,5 uur 'drogen'.
  10. Doe de oven uit en zet de klep van de oven op een kier.
  11. Laat de meringue verder afkoelen in de oven.
    Tip: voor het beste resultaat is het aan te raden de meringue een dag van te voren te maken. Zo kan de meringue van binnen mooi drogen.
  12. Klop 250 milliliter slagroom, één zakje Klop-Fix en twee eetlepels suikerbakkerspoeder.
  13. Smeer dit vervolgens op de afgekoelde Pavlova.
  14. Je kunt de Pavlova eventueel nog bekleden met ingrediënten naar wens. Je kunt hier bij denken aan chocolade, fruit of andere heerlijke producten.


Daarnaast kun je met de Brand New Cake Meringue Poeder ook heerlijke Valentijn meringue lolly's maken.

Ingrediënten
Scharreleiwit (gedroogd), suiker, verdikkingsmiddel (E466), voedingszuur (E330). Kan sporen bevatten van: gluten, melk, soja en lupine.
Voor de allergenen, zie vet gedrukte ingrediënten.

Voedingswaarde per 100 gram
Energie: 377 kcal / 1580 kJ
Vet: 0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 45 g
waarvan suikers: 39,1 g
Eiwitten: 45,3 g
Zout: 2,5 g

Bewaaradvies: droog en koel.

Specificaties

  • Inhoud: 150 gram